Powerbar – Evolving mindsets

Powerbar – Evolving mindsets

For 30 år siden startet vi med en visjon om å revolusjonere sportsernæring. Ved å følge nøye med på hva idrettsutøvere trengte for å prestere best mulig, skapte vi produkter av høy kvalitet som ga riktig næring til muskler.

Vi er ledere av markedet vi var med på å skape, for på PowerBar kjenner vi idrettsutøvere. Vi kjenner spenningen som kommer fra sluttspillet og kicket du får når du overvinner en utfordring.

Sammen med våre førsteklasses protein- og utholdenhetsernæringsprodukter, som hjelper deg å holde ut under alle typer aktivitet, er barene våre den perfekte snacksen når du trenger påfyll før, under eller etter trening. Uansett om du er toppidrettsutøver eller en aktiv hverdagsatlet..

 

Change is here..

Verden rundt oss er i endring – og også vi merker at det er på tide med en endring. Å våge et nytt steg er ofte vanskelig, men vi ser denne utfordringen som en sjanse til å skape noe nytt, noe bedre. For deg, samfunnet vårt og planeten vår.

Powerbars DNA er fortsatt det samme:

Selv om vi har utviklet oss videre gjennom årene og har gode planer, forblir én ting uendret: DNAet vårt. Å stille spørsmål ved status quo og erkjenne å bruke potensiale der andre rygger vekk fra begrensning har alltid vært og vil alltid forbli en del av Powerbar.

The world is changing…

Rammebetingelsene er imidlertid ikke lenger de samme. I Powerbars historie har vi opplevd mange forskjellige utfordringer. Harde, smertefulle og langvarige. Ikke sjelden etterlot de svette, tårer eller til og med arr. Utfordringene har imidlertid aldri vært så store som nå. Vår verden er i en bekymringsfull uro. Klimakrise, sosiale urettferdigheter eller mangel på likebehandling, for bare å nevne noen av de mange utfordringene med tanke på miljø og samfunn.

Time to redefine performance…

Midt i alle disse utfordringene i moderne tid er vi blitt vitner til hvor viktig kreativitet, samhold, fysisk og -mental styrke er når det gjelder å reagere på en passende måte og finne de riktige svarene. De enestående reaksjonene fra menneskene som vi har vært i stand til å observere åpner for en ny dimensjon av performance som går langt lenger enn å vinne konkurranser. Powerbar vil alltid forbli et performance merke - men det er på tide å stille spørsmål ved kategorien sportsernæring og etablere en ny forståelse av performance.

What is performance?

I de siste tiårene har ytelse først og fremst betydd å bli raskere, sterkere eller mer utholden. I denne sammenhengen kjempet vi mot fysiske og mentale grenser. Denne forståelsen er ikke feil. Det er imidlertid ikke en helhetlig beskrivelse av ytelse.

Bevisst handling og tenkning - ytelse går lenger enn å vinne konkurranser. Vår ytelse er også definert av ansvarlig handling overfor våre medmennesker og vårt miljø.

Samarbeid og fellesskap - ytelse dreier seg ikke bare om ditt eget ego. Det er et spørsmål om "oss". Ulikhetene våre er dyrebare og lar oss lære av hverandre, med det resultat at vi blir sterkere og sterkere sammen

Idrettsutøvere i toppklasse har ikke enerett på ytelse. Ytelse er tilgjengelig for alle som ønsker å oppnå mer.

Sammen tenker vi på en ny fremtid

Alle av oss blir konfrontert med endringer i livene våre. Endringer som ikke alltid er enkle. Likevel åpner de for muligheter for å skape noe nytt og vokse ut av oss selv.

Vi vet at det vi gjør i dag avgjør hvordan vår verden vil se ut i morgen. Dette er grunnen til at vi ønsker å gjøre alt for å skape en verden som vi sammen kan være stolte av.

Våre planlagte utviklingsstadier som bringer oss nærmere målet vårt:

Bærekraftige emballasje - Sammen med vår partner RePaq har vi utviklet en plastfri og hagekomposterbar folie løsning for våre barer. Det første steget er den nye emballasjen på våre veganske økologiske produkter, som våre nye "True Organic Oat" og "True Organic Protein" barer. Barene er veganske og produseres utelukkende uten palmeolje og kollagen.

Palmeolje og kollagen frie produkter - Fra nå av benytter vi ikke palmeolje og kollagen i produksjonen av alle våre nye produkter.

Hagekomposterbar emballasje - Vår plastfrie cellulose emballasje er 100 % biologisk nedbrytbar. Du kan kaste det på komposten uten bekymringer. I naturlige omgivelser er den 100 % hagekomposterbar og vil forsvinne på ca. 90 dager. Hvis du ikke har kompost, kan du naturligvis også kaste emballasjen med vanlig søppel. Den inneholder ikke mikroplast og det oppstår ingen giftige gasser når avfallet forbrennes.